ONZE REGIO KAN OP EEN UITZONDERLIJK GASTRONOMISCH ERFGOED BOGEN. BIEREN, VLEESWAREN, KAZEN, CHOCOLADE, PLAATSELIJK GETEELDE GROENTEN...
Een waaier aan producten waar ambachtsmensen zich vol passie aan wijden. Producten die in de prijzen vallen, van beste amberbier van Wallonië in 2012 en 2018 voor La Cambrée van de Brasserie de la Lesse, tot de gouden medaille op de nationale Eurobeef vakwedstrijd 2013 voor de worst en de hamnoot van slagerij Maison Lefèbvre & Fils... Daarnaast bieden een hele reeks lokale markten de kans om onze producenten te ontmoeten en weer via de korte keten te kopen. Het is onze kalkrijke bodem die, door het contact met het water, ook die kenmerkende smaak geeft aan onze bieren. Eeuwenoud vakmanschap, in combinatie met een perfecte beheersing van het fabricageproces garanderen zowel beginnende als geoefende liefhebbers het ambachtelijk karakter van hoge kwaliteit. Een voorbeeld bij uitstek is de internationaal befaamde trappist van Rochefort die in de abdij van Saint-Remy wordt gebrouwen.